• Event
  • Kultur
  • Sport & Arts
  • Om ELM - Group

Sport & Arts

Golfsporten boomer! Med en konstant vækst i mere end 10 år og et medlemstal på godt 130.000, kan golfsporten nu bryste sig af at være den næstestørste sportsgren under Dansk Idrætsforbund. Bemærkelsesværdigt er det, at golf rent faktisk er den største sportsgren i alderen 26 - 60 år med over 80.000 aktive. Samtidig er der intet, der tyder på, at denne positive udvikling vil stoppe og med en gennemsnitlig medlemsstigning på godt 10.000 årligt er det næsten kun et spørgsmål om tid, før golfsporten bliver den største sportsgren herhjemme.

Mange virksomheder har allerede konstateret, hvilken værdi golf kan tilføre både markedsførings-, salgs- og relationsmæssigt. Golfsporten kan skabe synlighed og sympati i en målgruppe, der er attraktiv for din virksomhed, men lige så vigtigt er det, at du kan tilbyde dine forretningsforbindelser enestående oplevelser på golfbanen.

Hos ELM har vi arbejdet med golf siden 1990 og vores organisation og produktsammensætning betyder, at vi kan tilbyde din virksomhed et stærkt samarbejde inden for golfsporten. Samarbejdet kan være et engagement med en stor golfpersonlighed eller attraktiv golfbegivenhed.